Обеци ръчна изработка „Виолетки“

20:09, 12 януари 2018 - Бижута - В цяла България

25.00 лв.

  • Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 1 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 2 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 3 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 4 - Голяма
Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 1 - Малка Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 2 - Малка Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 3 - Малка Обеци ръчна изработка „Виолетки“ - Снимка 4 - Малка
Детайли
Обеци ръчна изработка /код П1532/

„Виолетки“ са ръчно изработени обеци, част от колекцията на DecorEti.
Те носят усещане за пролетно ухание и правят всеки ваш ден много по-цветен.

Обеците са изработени от полимерна глина и метални елементи. Като всеки един детайл е направен с много внимание и вдъхновение.
Ръчно изработените продукти носят в себе си част от душата на автора, който ги създава. За всяко едно бижу е отделено много време, вложено е много старание и внимание към всеки детайл.

„Виолетки“ са обеци подходящи както за всеки ден, така и като страхотно допълнение при специален повод. Перфектно се съчетават с усмивка и добро настроение.
Да избереш страхотен подарък, който да остане скъп спомен е изкуство. Но в сайта на DecorEti изборът е цветен и подходящ за всеки повод. Всеки ръчно изработен продукт е уникален по родо си. Дори той да е част от серия, процеса на работа прави всеки един елемент различен от останалите. Подчертайте своята индивидуалност и стил.

За всеки продукт в сайта е отделено специално внимание. По този начин, когато го видите ще почувствате, че това е вашето бижу или аксесоар. Всяко ежедневие се нуждае от цветен аксесоар, който поражда усмивки.

Обеците са най-малкият, но и със сигурност един от най-важен аксесоар за всяка жена. Те могат да бъдат семпли или атрактивни , но какъвто и вариант да изберете, обеците ще придават завършен вид на всеки тоалет.

DecorEti влага любов не само в изработването на бижута и аксесоари, но и към всяка опаковка към тях. Всяка кутийка е декорирана.
Описание на обеци ръчна изработка „Виолетки“

големина на основния декоративен елемент- 30 мм/40 мм
височина на обеците, с метални кукички – 60 мм
тегло на обеците -16 гр

Разгледайте и другите предложения на DecorEti за още малко вдъхновение на www.decoreti.com
Харесайте страницата на DecorEti във facebook, за да допълнително цветна информация. https://www.facebook.com/DecorEtiDesign/