Обеци ръчна изработка „Морско сафари“

20:38, 12 януари 2018 - Бижута - В цяла България

15.00 лв.

  • Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 1 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 2 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 3 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 4 - Голяма
  • Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 5 - Голяма
Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 1 - Малка Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 2 - Малка Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 3 - Малка Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 4 - Малка Обеци ръчна изработка „Морско сафари“ - Снимка 5 - Малка
Детайли
Обеци ръчна изработка / код N1014 /

„Морско сафари“ са ръчно изработени обеци, част от колекцията на DecorEti – „Морски полъх“.
Те носят усещане за морски бриз и правят всеки ваш ден много по-цветен.

Обеците са изработени от полимерна глина и метални елементи. Като всеки един детайл е направен с много внимание и вдъхновение.
Ръчно изработените продукти носят в себе си част от душата на автора, който ги създава. За всяко едно бижу е отделено много време, вложено е много старание и внимание към всеки детайл.

„Морско сафари“ са обеци подходящи както за всеки ден, така и като страхотно допълнение при специален повод. Перфектно се съчетават с усмивка и добро настроение.
Да избереш страхотен подарък, който да остане скъп спомен е изкуство. Но в сайта на DecorEti изборът е цветен и подходящ за всеки повод. Всеки ръчно изработен продукт е уникален по родо си. Дори той да е част от серия, процеса на работа прави всеки един елемент различен от останалите. Подчертайте своята индивидуалност и стил.

За всеки продукт в сайта е отделено специално внимание. По този начин, когато го видите ще почувствате, че това е вашето бижу или аксесоар. Всяко ежедневие се нуждае от цветен аксесоар, който поражда усмивки.

Обеците са най-малкият, но и със сигурност един от най-важен аксесоар за всяка жена. Те могат да бъдат семпли или атрактивни , но какъвто и вариант да изберете, обеците ще придават завършен вид на всеки тоалет.

DecorEti влага любов не само в изработването на бижута и аксесоари, но и към всяка опаковка към тях. Всяка кутийка е декорирана.
Описание на обеци ръчна изработка „Морско сафари“

диаметър на основния декоративен елемент- 23 мм
височина на обеците, с метални кукички – 43 мм
тегло – 9 гр

Разгледайте и другите предложения на DecorEti за още малко вдъхновение на www.decoreti.com

Харесайте страницата на DecorEti във facebook, за да допълнително цветна информация. https://www.facebook.com/DecorEtiDesign/