Рисувани тениски by SiDona

02:22, 08 октомври 2018 - Облекло - Област Софийска област

28.00 лв.

  • Рисувани тениски by SiDona - Снимка 1 - Голяма
  • Рисувани тениски by SiDona - Снимка 2 - Голяма
  • Рисувани тениски by SiDona - Снимка 3 - Голяма
  • Рисувани тениски by SiDona - Снимка 4 - Голяма
Рисувани тениски by SiDona - Снимка 1 - Малка Рисувани тениски by SiDona - Снимка 2 - Малка Рисувани тениски by SiDona - Снимка 3 - Малка Рисувани тениски by SiDona - Снимка 4 - Малка
Детайли
Ръчно рисувани тениски.Изработка и на индивидуални проекти.