Мартеници Мартеници за ръка Мартеници за връзване Мартеници

09:23, 06 февруари 2019 - Бижута - Област Стара Загора

0.50 лв.

  • Мартеници Мартеници за ръка Мартеници за връзване Мартеници - Снимка 1 - Голяма
Мартеници Мартеници за ръка Мартеници за връзване Мартеници - Снимка 1 - Малка
Детайли
Ръчно изработени мартенички за връзване на ръка.
Всяка една е опакована индивидуално.