Мартеница брошка Мартеница мече Мартеница за закичване

09:38, 08 февруари 2019 - Бижута - Област Стара Загора

1.00 лв.

  • Мартеница брошка Мартеница мече Мартеница за закичване - Снимка 1 - Голяма
Мартеница брошка Мартеница мече Мартеница за закичване - Снимка 1 - Малка
Детайли
Малка и нежна мартеница брошка за закичване.
Мечето е около 2 см.