Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса

10:29, 29 юни 2019 - Крафт/ Занаяти - Област Пловдив

15.00 лв.

  • Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 1 - Голяма
  • Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 2 - Голяма
  • Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 3 - Голяма
  • Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 4 - Голяма
  • Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 5 - Голяма
Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 1 - Малка Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 2 - Малка Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 3 - Малка Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 4 - Малка Вечни букети от ръчно направени цветя за подарък или украса - Снимка 5 - Малка
Детайли
Никога не съм обичала естествените букети поради две причини - първо унищожаваме нещо красиво от суета, и второ успяваме да се радваме на красотата му едва няколко дена.

Мисията ми е да улавям красотата на естествения цвят и да я запечатя завинаги в едно от моите творения. Правя цветя, когато искам да остана насаме със себе си, да отпочина, да създам нещо красиво и уникално.

Всички букети и кошнички са изработени от висококачествена италианска креп хартия, с много старание и любов вложени в тях. Обикновено ми отнема между един и два дена за изработката на единица, затова и не разполагам с огромно портфолио. С удоволствие мога да изработя букет, кошница или кутия с цветя по заявка.

Цената би могла да варира според артикула.