Бродирани гривни

23:29, 09 юли 2019 - Бижута - Област Хасково

15.00 лв.

  • Бродирани гривни - Снимка 1 - Голяма
  • Бродирани гривни - Снимка 2 - Голяма
  • Бродирани гривни - Снимка 3 - Голяма
  • Бродирани гривни - Снимка 4 - Голяма
  • Бродирани гривни - Снимка 5 - Голяма
Бродирани гривни - Снимка 1 - Малка Бродирани гривни - Снимка 2 - Малка Бродирани гривни - Снимка 3 - Малка Бродирани гривни - Снимка 4 - Малка Бродирани гривни - Снимка 5 - Малка
Детайли
Бродирани гривни с мотиви от българската шевица!