Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника

17:57, 08 август 2020 - За Дома - Област София - град

6.00 лв.

  • Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 1 - Голяма
  • Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 2 - Голяма
  • Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 3 - Голяма
  • Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 4 - Голяма
  • Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 5 - Голяма
Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 1 - Малка Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 2 - Малка Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 3 - Малка Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 4 - Малка Ръчно рисувани бурканчета с декупажна техника - Снимка 5 - Малка
Детайли
Ръчно изрисувани бурканчета с техника декупаж, обратен декупаж, кракле. Един оригинален и красив начин да зарадвате себе си или близък човек като изразите специално отношение с или без повод. Така с ръчно изработен сувенир дарявате уникалност и нещо повече от емоция. Предлагаме изрисувани бурканчета различна големина, шишета, вазички. Някои от тях са тематични, други - универсални и неангажиращи тематично. Използваните материали - бои, лакове, лепило са безвредни за здравето като всички продукти подлежат на миене и могат да се ползват многократно. Подходящи са за съхранение на сол, захар, ядки, кафе, така и за различни подправки и други продукти. Възможно е да се направи комбинация от бурканчета със сходни или еднакви мотиви, за да се получи серия.
Свеж подарък, който ще придаде настроение във всяка една кухня, трапезария, хол или на балкона. При поднасяне бихте могли да напълните бурканчето с любимите бонбони или ядки. А една красива панделка с мини картичка с пожелание е отличен финален щрих на подаръка.
Цената е символична, като водещо е желанието ми да предложа една по-различна и оригинална идея за домакинска практичност при съхранение на продуктите, съчетана с красота и настроение.
Предлагат се още много и различни модели.
Това е един уникален и по-различен подарък.
Цената на бурканче - 6 лв