КАК се роди MyHandMade.bg


Глобалната тенденция показва, че хенд мейд продуктите, стават все по-търсени и популярни. Повечето хора биха предпочели да ползват или носят нещо, в което някой творец е вложил труд, идея и любов, защото когато твориш с ръцете си, ти го правиш и със сърцето си. Изхождайки от тези потребителски нагласи, ние имаме удоволствието да ви приветстваме в най-големия онлайн хендмейд базар – MyHandMade.bg. Нашият екип Ви предоставя уникалния шанс да намерите точния продукт от любимия Ви артист бързо, лесно и без да се налага да губите време в търсене. Сайтът работи с някой от най-изявените хендмейд творци в България. Уникалната за българсия пазар концепция дава възможност на потребителите ни да избират измежду хилядите артикули в сайта ни.

Cinque Terre

ЗАЩО точно MyHandMade.bg


Cinque Terre

За разлика от други подобни платформи, които представят продукти на ограничен брой артисти, MyHandMade.bg няма ограничения за това кой, как и колко продукта ще предложи за продажба с страницата си. Всеки отделен артист ползва свой собствен профил, като така можете само с няколко клик-а да намерите най-новите продукти на любимия Ви творец. Единственото условие пред потенциалните търговци е едно – всеки техен продукт да бъде ръчно изработен и разбира се, създаден с много любов и внимание. Всички артикули са групирани в категории и подгрупи, което допълнително улеснява навигацията на потребителите в сайта. Освен това, MyHandMade.bg работи с някои от най-големите хендмейд събития в България.

КОЛКО струва MyHandMade.bg


Регистрацията в сайта и за продавачите, и за потребителите е безплатна. Целта на нашата платформа е да бъде един своеобразен посредник между тези, които търсят и тези, които предлагат. Освен всичко друго, MyHandMade.bg ще бъде една социално-активна платформа, която ще бъде част от различни инициативи, фестивали и базари. Целта на нашата сраница е не просто да посредничи в продажбите, а да изгради едно цяло ново потребителско съдържание, което да направи пазаруването на хендмейд съкровища цяло изживяване.

Cinque Terre

ТОВА е MyHandMade.bg


Cinque Terre

Иновативен. Динамичен. Създаден с ръце, но от сърце. Приветстваме Ви в света на уникалните, ръчно изработени артикули, където MyHandMade.bg ще бъде вашият неизменен помощник и приятел в намирането на изделието, което най-точно представя вашата индивидуалност, стил и характер.